CAZARE
de la
EUR749EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii

Mures

NOU! Acces gratuit, zilnic, la piscina Balada!2 camere pentru persoane cu dizabilitati! Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.HOTEL MURES este situat in centrul statiunii Saturn, langa hotel Prahova si hotel Hora, la o distanta de aproximativ 100 m de plaja.Hotelul dispune de 5 etaje cu 153 camere - 76 camere duble superior cu balcon, 54 camere duble superior cu aer conditionat, 23 camere standard fara balcon.Dotari si serviciiIn ultimii ani Hotel Mures a beneficiat de un proces de modernizare si are in acest moment toate baile renovate, pardoseala acoperita cu gresie, geamuri de tip termopan. Parcare contra cost( se achita la receptia hotelului).Hotelul dispune de bar de zi. Nu se accepta animale de companie. Servicii masaMASA: restaurant Prahova, in sistem bonuri valoriceDotari camereCamera dubla parter cu TV si frigider (parter, fara balcon) - paturi twin, baie cu dus, TV, frigider;Camera dubla superior cu TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, frigider;Camera dubla superior cu aer conditionat, TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, aer conditionat, frigider.Camerele pentru persoane cu dizabilitati - sunt situate la parter, au un spatiu generos, sunt prevazute cu usi de dimensiuni mari, special amenajate pentru accesul cu carucior.Facilitati copiiIn camera cu 2 adulti:- 0 - 6.99 ani gratuit, fara pat suplimentar,- un copil 7 - 11.99 ani achita 50% din cazare si are pat suplimentar,- doi copii 7 - 11.99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar,- 12- 17.99 ani achita 70% din cazare, cu pat suplimentar;- 1 adult + 1 sau 2 copii 3 - 6.99 ani - achita camera integral.
CAZARE
de la
EUR1369EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL AIDA

HOTEL AIDA

Mic dejun obligatoriu pe toata perioada sezonului 2021.   Mesele principale( dejn/cina)- optionale; Pentru acestea exista posibilitatea de a opta pentru servirea dejunului sau cinei la alegere, optiunea se face la chech-in.Micul dejun meniu fix.Mesele principale :dejun/cina a la carte  sau autoservire.Alte servicii: Parcare contra  cost-15 lei/zi/autoturism in limita locurilor disponibile si se achita la receptia hotelului;   Racitorul este contra cost: 12 lei/zi in functie de disponibilitate si se achita la receptia hotelului.     .Facilitati pentru copii:  - Copii intre 0-2.99 ani - gratuitate la cazare si masa; - Copiii de la 3-6.99 ani  - gratuitate la cazare, dar achita   50 % din serviciile de masa achizitionate de adult, (fara pat suplimentar). - Copiii de la  7-11.99 ani -  achita 50 % din valoarea pachetului  achizitionat de adult cu pat  suplimentar. - Copiii de la 12-17.99 ani - achita 70% din tariful de cazare al adultului  si 100 % din valoarea mesei, cu pat suplimentar.- Cazarea copiilor se face pe baza certificatului de nastere, cu obligativitatea inscrierii lor pe voucher.Camera dubla- maxim 2 adulti +2 copii;In camera dubla se admite doar un pat suplimentar sau o canapea extensibila,Paturile suplimentare valorifica doar cu acordul prealabil al hotelului , in limita disponibilitatii.
CAZARE
de la
EUR1683EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel Prahova

Hotel Prahova

This cosy hotel is located in Venus-Saturn. Situated within 50 metres from the town centre, the accommodation is easily accessible on foot to a host of places of interest. The nearest beach is within 50 metres from the accommodation. There are a total of 153 units at Prahova Saturn. This hotel was fully refurbished in 2011. As this accommodation features 24-hour reception, guests are always welcome. Visitors will not be bothered during their stay, as this is not a pet-friendly property. Travellers arriving by car will appreciate parking available at Prahova Saturn.
CAZARE
de la
EUR1990EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Ambra Boutique Hotel  Bistro

Ambra Boutique Hotel Bistro

Boasting a bar, Ambra Boutique Hotel Bistro is set in Constan?a in the Constan?a region, 1.9 km from Ovidiu Square. With free WiFi, this 4-star hotel offers a 24-hour front desk and luggage storage space. The property features a restaurant and City Park Mall is 2.6 km away. The units in the hotel are fitted with a flat-screen TV with cable channels. Ambra Boutique Hotel Bistro features certain units with city views, and rooms are fitted with a kettle. All guest rooms come with a private bathroom equipped with a bath. A continental breakfast is served daily at the property. Museum of National History and Archeology is 1.9 km from the accommodation. The nearest airport is Mihail Kog?lniceanu International Airport, 23 km from Ambra Boutique Hotel Bistro.
CAZARE
de la
EUR2254EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
SIRET

SIRET

Saturn
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 60 m de plaja.   Dotari generale: restaurant -370 locuri, parcare publica -contra cost, pastrare obiecte de valoare, parter si 5 etaje, terasa, bar, 2 lifturi. Dotari camere: PATURI TWIN, aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, camera dubla superior este situata la etaj si are balcon, camera dubla este la parter, nu are balcon.  Nu se accepta animale de companie. Servicii masa: se acorda in restaurantul Siret, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina a la carte sau autoservire (Restaurant Cerna sau Restaurant Prahova)- pe baza de card valoric- in restaurantul hotelului sau in orice alt restaurant apartinand THR Marea Neagra din statiune.  Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 20 de persoane. Pana la 20 de persoane micul dejun se va servi in sistem a la carte.  Facilitati copii (in camera dubla cu 2 adulti):  In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar.  - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.  - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.  Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult.  - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani neimpliniti achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar.  - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar. 
CAZARE
de la
EUR2341EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL CERNA

HOTEL CERNA

 Serviciile de masa : Se acorda in restaurantul Cerna categoria 3 stele,  micul dejun, dejun si cina  in sistem bufet.Mic dejun obligatoriu pe toata perioada sezonului 2021.   Mesele principale( dejn/cina)- optionale; Pentru acestea exista posibilitatea de a opta pentru servirea dejunului sau cinei la alegere, optiunea se face la chech-in.Micul dejun si mesele principale in sistem bufet se realizeaza pentru un minim de 20 de persoane. Pana la 20 de persoane , turistii vor servi mic dejunuk/dejunul/cina in sistem a la carte , de valoarea aferenta.Alte servicii: Parcare contra  cost-15 lei/zi/autoturism in limita locurilor disponibile si se achita la receptia hotelului;         Tratament: Se poate  asigura optional in baza de tratament Hora, Balada sau Sirena. Tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri.In extrasezon, perioada 01.06-16.07.2021 si 29.08-20.09.2021, 2 proceduri /zi - 34 lei ; 3 proceduri pe zi - 48 lei In sezon, perioada 16.07-29.08.2021, 2 proceduri /zi- 38 lei ; ai 3 proceduri /zi- 52 lei.Acces gratuit la piscine in perioada 20.06-06.09.2021.Facilitati pentru copii:  - Copii intre 0-2.99 ani - gratuitate la cazare si masa; - Copiii de la 3-6.99 ani  - gratuitate la cazare, dar achita   50 % din serviciile de masa achizitionate de adult, (fara pat suplimentar). - Copiii de la  7-11.99 ani -  achita 50 % din valoarea pachetului  achizitionat de adult cu pat  suplimentar. - Copiii de la 12-17.99 ani - achita 70% din tariful de cazare al adultului  si 100 % din valoarea mesei, cu pat suplimentar.- Cazarea copiilor se face pe baza certificatului de nastere, cu obligativitatea inscrierii lor pe voucher.Camera dubla- maxim 2 adulti +2 copii;In camera dubla se admite doar un pat suplimentar sau o canapea extensibila,Paturile suplimentare valorifica doar cu acordul prealabil al hotelului , in limita disponibilitatii.
CAZARE
de la
EUR2271EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL NARCIS

HOTEL NARCIS

Camerele duble standard sunt situate la parter si sunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, TV-cablu, minibar si telefon. Camerele nu au in dotare balcon. Camerele duble superioare sunt situate la etaj si sunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, TV-cablu, minibar si telefon, balcon. Serviciile de masa : Se acorda in restaurantul Narcis categoria 3 stele,  micul dejun, dejun si cina  in sistem bufet.Mic dejun obligatoriu pe toata perioada sezonului 2021.   Mesele principale( dejn/cina)- optionale; Pentru acestea exista posibilitatea de a opta pentru servirea dejunului sau cinei la alegere, optiunea se face la chech-in.Micul dejun si mesele principale in sistem bufet se realizeaza pentru un minim de 20 de persoane. Pana la 20 de persoane , turistii vor servi mic dejunuk/dejunul/cina in sistem a la carte , de valoarea aferenta.Alte servicii: Parcare contra  cost-15 lei/zi/autoturism in limita locurilor disponibile si se achita la receptia hotelului;         Tratament: Se poate  asigura optional in baza de tratament Hora, Balada sau Sirena. Tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri.In extrasezon, perioada 01.06-16.07.2021 si 29.08-20.09.2021, 2 proceduri /zi - 34 lei ; 3 proceduri pe zi - 48 lei In sezon, perioada 16.07-29.08.2021, 2 proceduri /zi- 38 lei ; ai 3 proceduri /zi- 52 lei.Acces gratuit la piscine in perioada 20.06-06.09.2021.Facilitati pentru copii: - Copii intre 0-2.99 ani - gratuitate la cazare si masa;- Copiii de la 3-6.99 ani  - gratuitate la cazare, dar achita   50 % din serviciile de masa achizitionate de adult, (fara pat suplimentar).- Copiii de la  7-11.99 ani -  achita 50 % din valoarea pachetului  achizitionat de adult cu pat  suplimentar.- Copiii de la 12-17.99 ani - achita 70% din tariful de cazare al adultului  si 100 % din valoarea mesei, cu pat suplimentar.- Cazarea copiilor se face pe baza certificatului de nastere, cu obligativitatea inscrierii lor pe voucher.Camera dubla- maxim 2 adulti +2 copii;In camera dubla se admite doar un pat suplimentar sau o canapea extensibila,Paturile suplimentare valorifica doar cu acordul prealabil al hotelului , in limita disponibilitatii. Nu este permisa cazarea cu animale de companie.
CAZARE
de la
EUR2516EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL SIRENA

HOTEL SIRENA

    Descriere generala: Hotelul Sirena este renovat complet in anul 2006 . Hotelul detine si o baza de tratament proprie, iar la 20 de metri de el se afla Aqua Parc Balada. Localizare: Hotel Sirena 3*** este situat la 20 m de plaja, in partea nordica a statiunii. Dotari generale: Restaurant,baza de tratament, bar de zi, terasa, doua ascensoare, terasa de vara, parcare. Dotari camere:Hotelul dispune de 153 camere duble , dotate cu  aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus,  uscator de par,seif, balcon.Serviciile de masa : Se acorda in restaurantul Sirena categoria 3 stele,  micul dejun, dejun si cina  in sistem bufet.Mic dejun obligatoriu pe toata perioada sezonului 2021.   Mesele principale( dejn/cina)- optionale; Pentru acestea exista posibilitatea de a opta pentru servirea dejunului sau cinei la alegere, optiunea se face la chech-in.Micul dejun si mesele principale in sistem bufet se realizeaza pentru un minim de 20 de persoane. Pana la 20 de persoane , turistii vor servi mic dejunuk/dejunul/cina in sistem a la carte , de valoarea aferenta.Alte servicii: Parcare contra  cost-15 lei/zi/autoturism in limita locurilor disponibile si se achita la receptia hotelului;         Tratament: Se poate  asigura optional in baza de tratament Hora, Balada sau Sirena. Tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri.In extrasezon, perioada 01.06-16.07.2021 si 29.08-20.09.2021, 2 proceduri /zi - 34 lei ; 3 proceduri pe zi - 48 lei In sezon, perioada 16.07-29.08.2021, 2 proceduri /zi- 38 lei ; ai 3 proceduri /zi- 52 lei.Acces gratuit la piscine in perioada 20.06-06.09.2021.Facilitati pentru copii:  - Copii intre 0-2.99 ani - gratuitate la cazare si masa; - Copiii de la 3-6.99 ani  - gratuitate la cazare, dar achita   50 % din serviciile de masa achizitionate de adult, (fara pat suplimentar). - Copiii de la  7-11.99 ani -  achita 50 % din valoarea pachetului  achizitionat de adult cu pat  suplimentar. - Copiii de la 12-17.99 ani - achita 70% din tariful de cazare al adultului  si 100 % din valoarea mesei, cu pat suplimentar.- Cazarea copiilor se face pe baza certificatului de nastere, cu obligativitatea inscrierii lor pe voucher.Camera dubla- maxim 2 adulti +2 copii;In camera dubla se admite doar un pat suplimentar sau o canapea extensibila,Paturile suplimentare valorifica doar cu acordul prealabil al hotelului , in limita disponibilitatii.
CAZARE
de la
EUR2626EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
BALADA

BALADA

Hotelul este situat la 20 m de plaja. Dotari generale: restaurant (725 locuri), parcare proprie -contra cost, pastrare obiecte de valoare, parter si 14 etaje, bar de zi, terasa, piscina in aer liber -Aqua Park Balada- acces gratuit in perioada 20.06-06.09., baza tratament Dotari camere: CAMERE TWIN, aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, uscator de par, telefon. Nu se accepta animale de companie Servicii: Incluse in tarif: informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti. Servicii masa: se acorda in restaurantul Balada categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina a la carte sau autoservire (Restaurant Cerna sau Restaurant Prahova)- pe baza de card valoric- in restaurantul hotelului sau in orice alt restaurant apartinand THR Marea Neagra din statiune.  Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 20 de persoane. Pana la 20 de persoane micul dejun se va servi in sistem a la carte.  Facilitati copii (in camera dubla cu 2 adulti):  In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar.  - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar.  - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din valoarea micului dejun.  Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult.  - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani neimpliniti achita 50 % din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar.  - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar si 100% valoarea micului dejun.  Tratament: tratamentul se poate asigura in baza de tratament proprie, in baza recomandarii medicale; baza de tratament dispune de sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie si cultura fizica medicala; tratamentele balneare sunt indicate pentru: boli reumatismale, ale aparatului respirator, circulator, dermatologice, sechele posttraumatice, boli de nutritie, afectiuni ginecologice, boli ale sistemului nervos.  
CAZARE
de la
EUR2501EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL HORA

HOTEL HORA

  Descriere generala: Hotelul HORA este situat in partea nordica a statiunii Saturn, cu iesire la plaja dintre Saturn si Venus. Datorita pozitionarii perpendiculare pe linia tarmului, majoritatea camerelor au vedere spre mare. Hotelul HORA a fost renovat complet. Localizare: Hotelul este situat la 20 m de plaja. Dotari generale: Restaurant, parcare proprie -  contra cost, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, terasa,doua ascensoare, sala fitness, loc de joaca pentru copii.  Dotari camere:Hotelul dispune de 269 camere duble si 14 apartamente, dotate cu  aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus,  uscator de par, telefon.  Serviciile de masa : Se acorda in restaurantul Hora categoria 3 stele,  micul dejun, dejun si cina  in sistem bufet.Mic dejun obligatoriu pe toata perioada sezonului 2021.   Mesele principale( dejn/cina)- optionale; Pentru acestea exista posibilitatea de a opta pentru servirea dejunului sau cinei la alegere, optiunea se face la chech-in.Micul dejun si mesele principale in sistem bufet se realizeaza pentru un minim de 20 de persoane. Pana la 20 de persoane , turistii vor servi mic dejunuk/dejunul/cina in sistem a la carte , de valoarea aferenta.Alte servicii: Parcare contra  cost-15 lei/zi/autoturism in limita locurilor disponibile si se achita la receptia hotelului;         Tratament: Se poate  asigura optional in baza de tratament Hora, Balada sau Sirena. Tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri.In extrasezon, perioada 01.06-16.07.2021 si 29.08-20.09.2021, 2 proceduri /zi - 34 lei ; 3 proceduri pe zi - 48 lei In sezon, perioada 16.07-29.08.2021, 2 proceduri /zi- 38 lei ; ai 3 proceduri /zi- 52 lei.Acces gratuit la piscine in perioada 20.06-06.09.2021.Facilitati pentru copii:  - Copii intre 0-2.99 ani - gratuitate la cazare si masa; - Copiii de la 3-6.99 ani  - gratuitate la cazare, dar achita   50 % din serviciile de masa achizitionate de adult, (fara pat suplimentar). - Copiii de la  7-11.99 ani -  achita 50 % din valoarea pachetului  achizitionat de adult cu pat  suplimentar. - Copiii de la 12-17.99 ani - achita 70% din tariful de cazare al adultului  si 100 % din valoarea mesei, cu pat suplimentar.- Cazarea copiilor se face pe baza certificatului de nastere, cu obligativitatea inscrierii lor pe voucher.Camera dubla- maxim 2 adulti +2 copii;In camera dubla se admite doar un pat suplimentar sau o canapea extensibila,Paturile suplimentare valorifica doar cu acordul prealabil al hotelului , in limita disponibilitatii.
CAZARE
de la
EUR2620EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
CAZARE
de la
EUR2839EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Sirena

Sirena

Completely renovated in 2006, this beach hotel comprises a total of 153 rooms. Further facilities include a reception desk manned around the clock and a restaurant with room for up to 593 persons.
CAZARE
de la
EUR3013EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Megalos

Megalos

Property Location A stay at Hotel Megalos places you in the heart of Constanta, convenient to Farul Stadium and Constanta Beach. This hotel is within close proximity of Ovid Square and Archeaology Museum.Rooms Make yourself at home in one of the 48 air-conditioned rooms featuring minibars. Your room comes with a pillowtop bed. Complimentary wired and wireless Internet access keeps you connected, and digital programming provides entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers.Rec, Spa, Premium Amenities Take advantage of recreation opportunities such as a nightclub, or other amenities including complimentary wireless Internet access and a hair salon. Additional amenities include a television in the lobby and tour/ticket assistance.Dining You can enjoy a meal at a restaurant serving the guests of Hotel Megalos, or find a snack in a coffee shop/cafe. Quench your thirst with your favorite drink at a bar/lounge.Business, Other Amenities Featured amenities include complimentary high-speed wired Internet access, a 24-hour front desk, and multilingual staff. Limited parking is available onsite.
CAZARE
de la
EUR3044EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel Cleopatra - Statiunea Saturn

Hotel Cleopatra - Statiunea Saturn

A lobby and a reception are available to travellers. The individual storeys can easily be reached via the lift or stairs. Services and facilities at the hotel include a restaurant and a bar. Wireless internet access is available to guests in the public areas. Those arriving in their own vehicles can leave them in the car park of the hotel free.
CAZARE
de la
EUR3255EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
PARADIS APARTMENTS - ALFA BETA

PARADIS APARTMENTS - ALFA BETA

PARADIS APARTMENTS - ALFA BETA sunt finalizate in 2020, situate la 5 minute de plaja statiunii Saturn si dispun de 5 spatii de cazare, din care 2 apartamente si 3 garsoniere.  
CAZARE
de la
EUR3776EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Casa Ovi - Complex Beta
CAZARE
de la
EUR4489EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pacific Hotel

Pacific Hotel

Property Location With a stay at Pacific Hotel in Constanta, youll be close to Farul Stadium and Constanta Beach. This aparthotel is within close proximity of Archeaology Museum and Ovid Square.Rooms Make yourself at home in one of the 35 air-conditioned rooms featuring kitchens. Your room comes with a pillowtop bed. Rooms have private balconies. 80-cm LCD televisions with digital programming provide entertainment, while complimentary wireless Internet access keeps you connected.Amenities Take in the views from a terrace and make use of amenities such as complimentary wireless Internet access and concierge services.Dining Grab a bite to eat at the aparthotels restaurant, where you can enjoy drinks at a bar and dine alfresco (weather permitting). Or stay in and take advantage of room service (during limited hours). Quench your thirst with your favorite drink at a bar/lounge. A complimentary continental breakfast is served daily.Business, Other Amenities Featured amenities include a business center, limo/town car service, and express check-in. Event facilities at this aparthotel consist of conference space and a meeting room. For a surcharge, guests may use a roundtrip airport shuttle (available 24 hours) and a train station pick-up service.
CAZARE
de la
EUR4650EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel Semiramis

Hotel Semiramis

Profil : Familie si copiiSituat :  este situat in partea de sud a statiunii Saturn, pe faleza, aproape de intrarea in Mangalia, si la aproximativ 50 de metri de plaja. Apropierea de Mangalia il face o locatie buna pentru persoanele care doresc sa urmeze diverse tratamente de bazele de tratament din apropiereInfo : Complet renovat in anul 2016 si reclasificat la 3 stele, Hotel Semiramis isi intampina oaspetii cu interioare amenajate in culori calde, camere dotate cu televizoare LED, aer conditionat, internet wireless. Pentru familii mai numeroase sau grupuri de prieteni, exista posibilitatea cazarii in camere duble care comunica intre ele prin balcon.Pentru copii, Hotel Semiramis are amenajat un loc de joaca in aer liber. Tot pentru cei mici, la cerere, pune la dispozitie carucioare pentru plimbare.Camere : 190 camere duble twin ( dimenisuni pat 105x200, paturile se pot uni ) Restaurant : Pentru mic dejun, pranz si cina. Terasa si bar de zi Facilitati : TV LED, Aer Conditionat, baie cu dus si accesorii consumabile incluse.
CAZARE
de la
EUR4890EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL CLEOPATRA

HOTEL CLEOPATRA

in centrul statiunii, hotelul este la 20 m distanta de plaja vezi hotelul pe harta
CAZARE
de la
EUR5145EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii