schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Vila Olt Techirghiol, este situata in centrul localitatii Techirghiol, intr-o zona linistita, in vecinatatea Manastirii Sf. Maria, la 125 metri de lac. Vila este la aproximativ 500 metri de baile reci unde se pot face bai de namol si plaja.

Descriere: Locatia construita in 2021 cu o arhitectura simple, eleganta, dispune de 7 camere spatioase, cu intrari separate si terase dotate cu mobilier pentru fiecare camer. Toate camerele au bai proprii si sunt dotate cu: seif, minibar, aer conditionat (ventiloconvector rece/cald), TV Smart 4k - 130 cm, cablu, internet wireless. Bile sunt dotate cu papuci, halat de baie, casca pentru dus, gel de dus, spun.

Camere: Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial (160x200), baie cu cabina de dus si uscator de par, terasa, seif, minibar, aer conditionat (ventilo convertor rece/cald), TV smart 4k, mobilier nou, internet wireless. Nu exista plase la geamuri. Suprafata 21 mp. 

Restaurant: Pensiunea completa se poate servi sub forma de meniu fix, in cadrul restaurantului Sfanta Maria sau A la carte, in sistem fisa cont la restaurantul hotelului Anina.

Tratamente: 
- Turistii cazati la Vila Olt pot beneficia de tratament de specialitate in cadrul bazei de tratament Manastirea Sfanta Maria Techirghiol. 
- Tratamentul se poate efectua de Luni pana Vineri la Baza de tratament din incinta Hotelului Sfanta Maria (la aproximativ 150 m) si include 4 proceduri/zi si o consultatie de specialitate. 
- Marea majoritate a turistilor care trec pragul pensiunii, beneficiaza de tratament contracost la Baza de Tratament a Manastirii Sf. Maria, unde se pot trata afectiuni reumatismale, dermatroze, hipotiroidie,limfatism, rahitism, decalcifiere, fracturi ale oaselor membrelor , slabiciune fizica.

Parcarea privata se ofera gratuit in limita disponibilitatii.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Ora check-in: 14:00   Ora check-out: 12:00

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sfanta Maria

Techirghiol, Jud. Constanta, Romania

de la 1727 Lei/pers

Stella Maris

Techirghiol, Jud. Constanta, Romania

de la 833 Lei/pers

Campina

Techirghiol, Jud. Constanta, Romania

de la 277.5 Lei/pers