schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Pigale Beach 3* este asezat in trepte, in mijlocul unui paradis verde: o oaza de verdeata care te imbie la o vacanta de neuitat. Complexul hotelier este alcatuit din cladiri cu un etaj sau doua si a fost renovat in anul 2011.
Facilitati hotel

Hotelul Pigale Beach dispune de un restaurant principal, o piscina exterioara cu tobogan, bar, lobby bar, seif (contra cost), spalatorie (contra cost). La piscina, umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite. 

Localizare

Hotelul Pigale Beach 3* este situat la 100 m de plaja cu nisip Pygale, la 2.5 km de centrul orasului Kusadasi si la 65 km de aeroportul Izmir.

Facilitati pentru copii

Pentru copii, hotelul detine piscina, teren de joaca si mini club (pentru copiii cu varste intre 4-12 ani).

Facilitati camere

Camerele Hotelului Pigale Beach sunt luminoase si spatioase si pot avea vedere la gradina sau la piscina. Ele dispun de baie proprie, cu dus sau cada, uscator de par, TV, telefon, balcon, aer conditionat individual, mini bar (cu bauturi alcoolice si nealcoolice – contra cost), room service (contra cost).

Plaja

Plaja este publica, cu nisip si pietris.

Sport si agrement

Ca si activitati de relaxare gratuite, hotelul pune la dispozitia turistilor: sala de fitness, tenis de masa, darts, aqua gym, baschet si teren de tenis, iar contra cost: biliard si sporturi acvatice.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Oferta Speciala
CITYS HILL HOTEL

CITYS HILL HOTEL

Kusadasi, Turcia

de la 152.595 /pers

Belmare Hotel

Kusadasi, Turcia

de la 350.53 /pers

Hotel Altinsaray

Kusadasi, Turcia

de la 436.715 /pers