schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Vila Sarofin, clasificata la 3 stele, este amplasata in zona centrala a statiunii tineretului Costinesti, foarte aproape de artera comerciala, Parcul de distractii si Mega Discoteca Tineretului, punct de atractie pentru tinerii sositi din intreaga tara.

Descriere:  Vila Sarofin este o constructie noua, ridicata in 2017, dispune de 12 camere de diferite tipuri, putand acomoda pana la 36 de persoane. Mobilierul este nou iar printre facilitati putem aminti baile private pentru fiecare camera, unele cu dus altele cu cada, aer conditionat, televiziune prin cablu, tv cu plasma si diagonala mare, frigider, wi-fi disponibil in toate zonele proprietatii. De asemenea, vila dispune de o bucatarie complet utilata pentru incalzirea preparatelor, loc de servit masa in interior si exterior, un foisor si un living generos.

Camere: Vila dispune de 36 de locuri in 12 camere cu mobilier nou, dupa cum urmeaza:

Camera dubla  este dotata cu 1 pat matrimonial(160x200 cm), terasa, baie proprie cu dus, aer conditionat, WI-FI, televiziune prin cablu, televizor plasma. Suprafata camerei este de13 mp. 
Capacitate maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii 0-9.99 ani sau 3 adulti
Camera family standard   este dotata cu 2 paturi matrimoniale(160x200 cm), balcon sau terasa , baie proprie cu dus sau cada, aer conditionat, WI-FI, televiziune prin cablu, televizor plasma. Suprafata camerei este de  18 mp. 
Capacitate maxima de cazare: 4 adulti si 1 copil 0-17.99 ani sau 5 adulti
Camera family superior   este dotata cu 2 paturi matrimoniale(160x200 cm), balcon, baie proprie cu dus sau cada, aer conditionat, WI-FI, televiziune prin cablu, televizor plasma. Suprafata camerei este de 23 mp. 
Capacitate maxima de cazare: 5 adulti si 1 copil 0-17.99 ani sau 6 adulti

Servicii de masa: Vila dispune de o bucatarie utilata complet, unde turistii pot incalzi anumite preparate.De asemenea, la parterul vilei exista un loc pentru servit masa si un foisor care poate fi folosit gratuit de catre oaspetii vilei.

Alte informatii:  
- Vila dispune de cateva locuri de parcare in curtea pensiunii, insa turistii pot parca si pe strada din fata pensiunii, strada cu sens unic pe timpul verii.

- Ora de check-in: 12.00 / Check-out: 10.00

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

23 % Oferta Speciala
Vox Maris Grand Resort

Vox Maris Grand Resort

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 835 Lei/pers

Poienita

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 954 Lei/pers

3 % Oferta Speciala
Royal

Royal

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 1312.5 Lei/pers