Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Acest hotel este situat de-a lungul malului Mării Egee si are o zonă privată de plajă, cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Aici veti avea la dispozitie o piscină in aer liber, baie turcească, o saună si facilităti pentru sporturi acvatice.

Camerele confortabile de la Cactus Fleur Beach sunt dotate cu aer conditionat, TV si o zonă de relaxare. Acestea au un seif si o baie privată cu un dus.

Restaurantul hotelului serveste micul dejun, pranzul si cina in stil bufet, oferind o gamă largă de preparate. De asemenea, pe plajă veti găsi un restaurant à la carte. Barul de la piscină este ideal pentru băuturi răcoritoare.

Oaspetii se pot mentine in formă la centrul de fitness si se pot relaxa in sala de masaj. Hotelul oferă un teren de tenis, piscină pentru copii si un loc de joacă. Grădina plină de verdeată este decorată cu multe flori si copaci.

Aeroportul Milas-Bodrum este situat la 57 km de Cactus Fleur Beach. Pot fi organizate transferuri, la cerere si contra cost. Centrul orasului Bodrum se află la 20 km.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Kadikale Resort and Spa

Bodrum, Turcia

de la 809 /pers

Natur Garden Hotel

Bodrum, Turcia

de la 549 /pers

Sundance Resort

Bodrum, Turcia

de la 919 /pers