Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare Hotel Pineta Club Marmaris este situat la 85 km de aeroportul orasului Dalaman, la 3 km de centrul orasului Marmaris, la 250 m de mare. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor sai bar, restaurant, 2 piscine deschise, snack bar, spalatorie, centru comercial, piscina închisa, discoteca (bauturi), teren de joaca, tenis de masa, frizerie, centru Spa. Facilitati camere Toate camerele sunt dotate cu mini-bar, telefon, TV satelit, seif si balcon.
Facilitati camera

Televizor, aer condiționat, seif, minibar, telefon și uscător de păr sunt serviciile disponibile în camerele standard pe care le puteți folosi în timpul sejurului dumneavoastră.

Localizare

Hotelul Pineta Club este situat în Muğla, Marmaris. Unitatea se afla la 90 km de aeroport, 2,5 km de centrul orasului, 2,5 km de strada barurilor si la 5 km de autogara. 

Info

Descrierea are caracter informativ. 
 
Este necesara consultarea fact sheet - ului hotelului.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: restaurant, baie turceasca, masaj, centru fitness, sauna si baie turceasca, piscina in aer liber, 2 piscine pentru cei mici, magazine, mini club, parcare exterioara, spalatorie, wi-fi gratuit.

Sejururi externe plecari 2022: 10% avans la inscriere; 20% pana la 15.04.2022 Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Ideal Piccolo Hotel - Adults only

Marmaris, Turcia

de la 649 /pers

Ideal Prime Beach

Marmaris, Turcia

de la 929 /pers

Kaya Maris Hotel

Marmaris, Turcia

de la 659 /pers