Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



"Dragut Point North Hotel" este situat pe malul marii, la 2 km de centrul statiunii Turgutreis, 20 km de centrul orasului Bodrum si la 60 km de aeroportul Milas-Bodrum.Hotelul ofera 79 spatii de cazare, dintre care 72 camere Standard.
Standard Room(16mp): ofera aer conditionat cu control individual; IP TV; telefon Direct Dial; seif electronic; mini-bar; pardoseli din ceramica; baie cu dus, WC, uscator de par; curatenie zilnica in camera; schimbarea prosoapelor si a lenjeriilor de pat (de 3 ori/saptamana).Hotelul dispune de un bar si un restaurant cu locuri in interior si la terasa. Hotelul asigura si serviciul room service (contracost).
All Inclusive 
Mic dejun tip pufet (intre 07:30-10:30)
Pranz tip bufet (intre 12:30-14:00)
Gustari (intre 15:00-17:00)
Pauza de cafea (intre 17:30-18:30)
Cina tip bufet (intre 19:30-21:30)
Supa de la miezul noptii (intre 23:30-24:00)
Bauturi locale alcoolice si racoritoare intre orele 10:00-24:00.
Bauturi care Nu sunt incluse in programul All Inclusive:
- bauturi premium de import;
- toate bauturile locale si de import dupa ora 24:00;
- sucuri naturale de fructe/ bauturi energizante;
- cafea turceasca.Hotelul dispune de receptie; un lobby in care conexiunea la internet WiFi este gratuita; parcare; telefon, fax, copiator; spalatorie, curatatorie si calcatorie; coafor; inchirieri masini; medic si prim ajutor (la cerere); fotograf.
Animalele de companie nu sunt acceptate.Hotelul ofera o piscina exterioara cu sectiune pentru copii si o portiune de plaja privata, cu nisip, unde folosirea umbrelelor si a sezlong-urilor este gratuita.La plaja hotelului se pot practica diferite sporturi nautice.
Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Kadikale Resort and Spa

Bodrum, Turcia

de la 809 /pers

Natur Garden Hotel

Bodrum, Turcia

de la 549 /pers

Sundance Resort

Bodrum, Turcia

de la 919 /pers