Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Sentido Orka Lotus Beach se intinde pe o suprafata de 60.000 mp si este localizat pe plaja, la 150 km de Bodrum, 2 km de centrul Icmeler si 6 km de centrul Marmaris.

 

Hotelul dispune de 441 camere confortabile ,dotate cu facilitati de 5*. Curatenie in camere se face zilnic,lenjeria se schimba de 3 ori/saptamana, prosoapele de 5 ori/saptamana.

Standard room garden view(26-28mp) camerele sunt dotate cu TV satelit, telefon, seif, Wi-Fi, aer condiționat, mini-bar, veioza, uscător de păr, baie cu duș, oglindă machiaj, parchet,balcon sau terasă cu vedere la grădină. Minibarul este umplut zilnic cu băuturi răcoritoare și bere.

Standard room sea view(26-28mp) camerele sunt dotate cu TV satelit, telefon, seif, Wi-Fi, aer condiționat, mini-bar, veioza, uscător de păr, baie cu duș, oglindă machiaj,parchet, balcon sau terasă cu vedere la mare. Minibarul este umplut zilnic cu băuturi răcoritoare și bere.

Family  room sea view(40-55mp) – sunt camere spatioase camerele sunt dotate cu TV satelit, telefon, seif, Wi-Fi, aer condiționat, mini-bar, veioza, uscător de păr, baie cu duș, oglindă machiaj,parchet balcon sau terasă cu vedere la grădină. Minibarul este umplut zilnic cu băuturi răcoritoare și bere.

 

Servicii – Ultra All Inclusive 

Fara plata:

Restaurant-se servesc in regim de bufet suedez mic dejun,mic dejun tarziu, pranz, cina ;inghetata la anumite ore,lobby bar(24 h), cafea si prajituri (24 h),wi fi,7 baruri,snack bar, salon tv, librarie, sala de conferinte.

Restaurante a la carte ( Asiatic si Italian)- cu rezervare in prealabil,gratuite .

Cu plata :

Restaurante a la carte steak si pescaresc,servicii curatatorie&spalatorie,salon de infrumusetare,telefon&fax,magazine,room service,babby sitter, bauturi de lux.

Hotelul se afla pe plaja ;are 4 piscine exterioare, o piscina interioara,3 piscine pentru copii,5 tobogane.

Cu plata :sporturi motorizate,lectii de tenis,pavilioane pe plaja,masaj,jacuzzi, terapie thalasso,biliard,dart,internet cafe,echipament tenis.

 
 Fara plata :miniclub,mini disco,fitness,basket, loc de joaca pentru copii,baie turceasca, sauna, programe de animatie, teren de tenis,prosoape,umbrele,sezlonguri. 

 

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Ideal Piccolo Hotel - Adults only

Marmaris, Turcia

de la 649 /pers

Ideal Prime Beach

Marmaris, Turcia

de la 929 /pers

Kaya Maris Hotel

Marmaris, Turcia

de la 659 /pers