Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Yigitalp se află in centrul istoric al orașului Istanbul, la 15 minute de mers pe jos de Marele Bazar. Centrul spa al hotelului oferă tratamente de masaj si are baie turcească tradițională, cu marmură.

Camerele Hotelului Yigitalp Istanbul au tăblii de pat si textile de inspiratie otomană si oferă muzică ambientală linistitoare, pentru un plus de relaxare. De asemenea, camerele au baie privată cu dus sau cadă si TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Oaspeții pot savura delicatese turcești in cadrul elegant al restaurantului hotelului. La barul Alp, oaspetii se pot relaxa savurand gustări si băuturi sau navigand gratuit pe internet, intr-un cadru informal.

Hotelul Yigitalp este situat la 200 de metri de linia de tramvai T1, care oferă legături directe către palatul Topkapı din Istanbul si zona de divertisment plină de viață din districtul Beyoğlu. Celebra Hagia Sophia este la 10 minute de mers cu tramvaiul.

Hotelul se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Vezneciler, de unde se poate ajunge in noua zonă a orașului, Taksim. Este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport. Oaspetii care doresc să utilizeze acest serviciu sunt rugati să informeze Hotelul Yigitalp in avans. Aeroportul Istanbul este la mai putin de 51 km.

Harta