Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Studio Soti este situat in inima statiunii Golden Beach, la 50 m de plaja, oferind turistiilor conditii bune de cazare.
Facilitati camere

Camerele au chicinetă utilată, frigider, televizor LCD, balcon, uscător de păr, prosoape, grup sanitar cu duș, aer condiționat contra cost, internet wireless gratuit, obloane la balcoane. Se asigură curăţenie, schimbarea lenjeriei şi a prosoapelor o dată pe sejur.

Facilitati studio

Studioul Soti dispune de o bucătărie exterioară echipată complet, terasă spatioasa si parcare (disponibila in limita locurilor disponibile).  De asemenea, este dotat cu o zona pentru prepararea gratarului.

Website

https://www.studios-soti.com/villas/studios-soti/

Localizare

Studioul Soti este situat central în stațiunea Golden Beach, la aproximativ 50m de plaja. Aceasta este amenajata cu sezlonguri si umbrelute (contra-cost, de la 7euro/zi/set), iar intrarea este lina in mare.

Descriere

Studio Soti pune la dispozitia turistiilor sai camere curate, frumos amenajate precum si diverse facilitati la preturi accesibile tuturor.Este un studio prietenos, fiind recomandat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor. 

Recomandare

De ce recomandam aceasta cazare?

Aproape de plaja

Posibilitatea de a prepara un gratar delicios

Situat in centrul statiunii

INFO UTILE

Studio
Studioul reprezinta unitatea de cazare formata din camere duble, triple si/sau cvadruple, care ofera baie proprie si chicineta utilata pentru prepararea micului dejun sau a diverse gustari (exista exceptii unde chicineta este pozitionata in afara camerei). Camerele studiourilor sunt, de regula, mai spatioase fata de cele ale unitatilor de cazare standard.

Self-catering (Autogospodarire) / Room-Only (doar cazare)
Studioul/vila nu asigura mesele, insa au in dotare chicineta utilata cu minimul necesar si ofera posibilitatea de a va prepara diferite gustari/ceai/cafea. Unitatile care functioneaza in regim de self-catering, nu asigura curatenia pe durata sejurului, ci doar la sosire si la plecare (exceptie facand unitatile de cazare unde este specificat altceva), nu se dau prosoape / cosumabile (sapun, hartie igienica, saci de gunoi, detergent de vase etc.).

Chicineta
Bucatarie de mici dimensiuni, utilata cu minimul necesar: chiuveta, plita (cu maxim 2 ochiuri), frigider/racitor (frigider de dimensiuni mici fara congelator), tacamuri, pahare/cani, oala/ibric. Chicineta NU se poate folosi pentru prepararea mancarurilor gatite, aceasta este exclusiv pentru a prepara ceva mai rapid (ceai/cafea, supe instant, legume, paste) in niciun caz pentru prajeli sau pentru a face mancare care necesita mult timp de preparare si al carei miros poate deranja ceilalti turisti aflati in unitatea de cazare. Folosirea chicinetei pentru prajeli (peste, carne etc.) este strict INTERZISA si orice abatere de la aceasta regula poate fi penalizata de proprietarul unitatii de cazare. Unele unitati de cazare asigura bucatarie exterioara.

Clasificare unitate de cazare
Reprezinta o diferentiere din punct de vedere al calitatii serviciilor si facilitatilor oferite. Unitatile de cazare sunt clasificate in functie de legislatia tarii in care se afla. In Grecia, studiourile/vilele sunt clasificate in chei, iar hotelurile si aparthotelurile in stele. Numarul de stele/chei, difera in functie de fiecare unitate de cazare. Unitatile de cazare EXCLUSIV Hello Holidays sunt vizitate si verificate de personalul agentiei iar clasificarea acestora este confirmata de agentie in functie de serviciile si facilitatile oferite de acestea, fiind semnalate cu simbolul “SOARE”.

*Economy Rooms (in cazul ofertelor cu acest tip de camera)
Economy / Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) - sunt camere limitate ca numar, au perioade de vanzare diferite si beneficiaza de reduceri speciale. Ele ofera aceleasi conditii de cazare ca restul camerelor din oferta, doar ca, in unele situatii pot aparea anumite inconveniente cum ar fi: pozitionarea in zone nefavorabile (de exemplu: cladiri anexe, parter, pe colt, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fara balcon sau pot avea vederea obstructionata.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

25 % Early Booking
Panorama Studio

Panorama Studio

Golden Beach, Thassos, Grecia

de la 157 /pers

Fedra Hotel

Golden Beach, Thassos, Grecia

de la 244 /pers

7 % Early Booking
CELESTE GOLDEN BEACH

CELESTE GOLDEN BEACH

Golden Beach, Thassos, Grecia

de la 202.5 /pers