Agentia de turism I TRAVEL - RM VALCEA
Str. Stirbei Voda Nr.5 , Rm.Valcea, VALCEA
Telefon/fax. : 0250.736162 
Tel :0744.11276, 0771.707706, 0733.058307
Email : daniela.diaconu@itravel.com.ro, agentia.valcea@itravel.com.ro
Web : www.itravel.com.ro

Agentia de turism I TRAVEL - TARGOVISTE
Str. ARSENALULUI G1, Targoviste
Telefon/fax. : 0245.210943 
Tel. 0733.058314
Email : agentia.targoviste@itravel.com.ro
Web : www.itravel.com.ro


Cine suntem
Echipa I Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Baia Mare dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem
Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 60 de furnizori și parteneri  cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem
Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.