schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Complexul Apollo Wellness Club este situat in statiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures, la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin. Acesta este format din hotelurile Apollo 4**** si Apollo 3***.

Hotelul Apollo Wellness Club este situat intr-un cadru natural retras dar totusi in vecinatatea orasului Targu Mures, invita turistii la o pauza din ritmul trepidant al vietii si sa isi regaseasca echilibrul, optand pentru relaxare, well-being sau tratament balneofizioterapie, toate sustinute de calitatile apei sarate, a namolului mineral, preparate naturale si sanatoase si nu in ultimul rand ospitalitatea si atentia la detalii, specifica Transilvaniei.
Hotel Apollo isi propune sa devina cel mai cu stil si luxos hotel in Mures, clasificat la 4 stele. 
Serviciile incluse in tarifele de cazare transforma Hotel Apollo intr-un hotel leisure cu stil, fiind aproape cel mai cautat luxury hotel in Mures.

Distantele fata de principalele orase sunt: Cluj Napoca 110 km, Sibiu 140 km, Brasov 180km, Iasi 315 km, Bucuresti 350 km. 
Sangeorgiu de Mures este asezat pe malul raului Mures, la o altitudine de 320 m iar climatul este continental a moderat cu o temperatura medie anuala de 8 a 9C.

Structuri de cazare:
1 Apartament Executive 4*;
6 Apartamente Junior Suite 4*;
18 Camere duble twin 4*;
10 Camere duble matrimoniale 4*;
4 Apartamente 3*;
12 Camere duble twin 3*;
6 Camere duble matriomoniale 3*;
4 duplexuri triple 3*;
4 duplexuri qvadruple 3*.

In camerele twin paturile pot fi unite doar ca au cadru de lemn si intre ele ramane un mic spatiu. La camerele twin de 3*, spatiul ramas este mai mic, iar la cele de 4*, spatiul este mai mare.
Camerele de 3* sunt dotate cu televizor cu programe TV satelit, minibar, telefon.

Spatiile publice sunt concepute pentru a permite accesul persoanelor cu dizabilitati.

Structurile de cazare clasficate la 4* - Fiecare camera este dotata cu aer condiAzionat, seif, minibar, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu TV satelit, internet WI-FI, telefon international. 
Pentru un confort sporit, pe langa dotarile de baza camerele Junior Suite sunt echipate cu jacuzzi, iar apartamentul Executive dispune de un living amenajat cu masa de birou si televizor plasma, baie spatioasa dotata atat cu cabina dus cu hidromasaj cat si cu jacuzzi.

Centru Spa, cu o suprafata de 3000 mp: piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, infrasauna, bazin exterior cu apa sarata, zona de plaja, bar cu vitamine, sala de finess, cabinete masaj, hammam, salon cosmetica si intretinere corporala, salon manichiura pedichiura, coafor.

Restaurant Apollo cu 120 de locuri in salon si 40 de locuri pe terasa acoperita. Acesta ofera oaspetilor sai preparate culinare din bucataria traditional romaneasca si bucataria internationala in regim a la carte, preparate de cofetarie si patiserie (produse in laboratorul propriu de cofetarie-patiserie), servire ireprosabila intr-o ambianta placuta. De asemenea, in incinta restaurantului nu se servesc bauturi alcoolice.

Sala de conferinte, cu o capacitate de 150 locuri.

Strand cu o suprafata de 24000 mp: piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, plaja cu nisip, zone de relaxare, beach volei, servicii de alimentatie in zona Paradisul Verde, servicii de masaj si intretinere corporala.

Baza de tratament balneofizioterapie, Apollo Balneo pune la dispozitie personal calificat si echipamente performante pentru tratarea unei game variate de afectiuni.

Tratament: Consultatie medicala, baie cu apa sarata, impachetari cu namol, electroterapie, hidroterapie, aerosoli, kinetoterapie, masaj, reflexoterapie, dus scotian, dus subacval, ultrasunet, magnetoterapie.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Baza sportiva - Apollo Sport - cu terenuri de fotbal, tenis, baschet.

ATENTIE!!! IN ACESTA UNITATE NU SE SERVESC BAUTURI ALCOOLICE.

Incepand cu data de 22.02.2021, oaspetii cazati au acces la centrul SPA zilnic intre orele 08.00 a 21.00 cu pauza pentru dezinfectare intre orele 12.00 a 12.30 si 16.30 a 17.00.
La ora 12.00 si la ora 16.30 toti oaspetii sunt rugati sa paraseasca centrul SPA pentru efectuarea dezinfectiei, aerisire si curatenie.

Animale de companie: Accesul cu animale de companie este strict interzis.

Parcare: Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate si nu este necesara rezervarea.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

APOLLO WELLNESS CLUB

Sangeorgiu de Mures, Jud. Mures, Romania

de la 949.87 Lei/pers

APOLLO WELLNESS CLUB

Sangeorgiu de Mures, Jud. Mures, Romania

de la 1284.9 Lei/pers