schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Bassen Pension este situat in vechiul sat sasesc Bazna, cunoscut ca o renumita statiune balneara. Pensiunea, caracterizata prin apelativul mic, dar shic, este un colt de natura si verdeata unde veti regasi viata traditionala a satului ardelenesc.
Toate cele 10 camere, personalizate fiecare in parte, au menirea de a va readuce in memorie parfumul copilariei petrecute candva la tara, la bunici. Terasa impreuna cu sala de mese, decorate cu obiecte vechi, va vor incanta prin diversitatea si frumusetea acestora, dandu-va senzatia ca ati pasit pe un taram de basm, la care ati visat candva, copii fiind. Unde esti copilarie? se intreba candva poetul. Raspunsul vine de la sine:frumusetea ei o regasiti la Bassen Pension.
Gradina, plina de verdeata, flori, zarzavaturi este o adevarata oaza de liniste si relaxare. Bucuria de a petrece clipe deosebite in mijlocul naturii este de neegalat.
Mancarea traditional ardeleneasca incanta toate gusturile, simplitatea, dar si aromele naturale ale acesteia fiind apreciate de oaspetii pensiunii. O mare parte din preparate sunt realizate chiar in casa, facand deliciul celor care le gusta.
Bassen Pension este locul unde puteti avea o vacanta activa,de la participarea benevola la muncile din gospodarie pana la activitati gen teambuilding putem gasi variante pentru orice solicitare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Casa Bazna..

Bazna, Jud. Sibiu, Romania

de la 400.1 Lei/pers

CASA BAZNA

Bazna, Jud. Sibiu, Romania

de la 354.575 Lei/pers

BASSEN PENSION

Bazna, Jud. Sibiu, Romania

de la 602.805 Lei/pers