schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in Bran, la doar 1,6 km distanta de celebrul Castel Bran, cunoscut si sub numele de Castelul lui Dracula, Hotelul Bran Stoker va asteapta cu o serie de facilitati si servicii de calitate. Printre acestea se numara o terasa placuta, parcare privata gratuita, un restaurant rafinat si un bar atragator. Hotelul ofera, de asemenea, camere confortabile pentru familii si un loc de joaca pentru cei mici. Acesta este un hotel dedicat nefumatorilor si se afla la 27 km de Aquatic Paradise.


Camerele de la Hotelul Bran Stoker sunt echipate cu televizoare cu ecran plat, cu o gama variata de canale prin cablu. Fiecare camera are baie privata, dotata cu dus si articole de toaleta gratuite. De asemenea, va puteti bucura de conexiune WiFi gratuita in toate camerele, iar unele dintre ele dispun si de balcon. Lenjeria de pat si prosoapele, papucii de casa si halatele tip Pike,  sunt incluse pentru confortul dumneavoastra.


In fiecare dimineata, oaspetii hotelului se pot bucura de un delicios mic dejun tip bufet.


Pentru relaxare si distractie, hotelul ofera facilitati precum biliard si tenis de masa. Zona inconjuratoare este renumita pentru posibilitatile sale de drumetii si ciclism, ATV uri.


La receptia deschisa nonstop, personalul vorbitor de engleza si romana va sta la dispozitie pentru a va oferi informatii utile despre zona.


Hotelul se afla la o distanta de 28 km de Piata Sfatului si de Turnul Negru, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Brasov-Ghimbav, situat la 25 km.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

New Wolf (Wolf1)

Bran, Jud. Brasov, Romania

de la 1169 Lei/pers

Wolf2

Bran, Jud. Brasov, Romania

de la 1204.5 Lei/pers

. Zara Chalet

Bran, Jud. Brasov, Romania

de la 2457.5 Lei/pers