schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotel Callatis Neptun 2 stele este situat la 200 de metri fata de plaja, pe aleea care separa cele doua lacuri din Neptun, in vecinatatea hotelurilor Istria si Sara

Descriere: Hotel Callatis este un hotel cu parter si trei etaje si are in total 90 de camere.  Hotel Callatis a fost renovat complet in anul 2009 si imbunatatit partial in 2017. Acum toate camerele din hotel au aer conditionat, cabine de dus noi, televizoare si mini frigidere. Camerele de la parter nu au balcon, din acest motiv pretul lor este mai mic.Hotelul dispune de centrala termica proprie.

Camere:  Hotel Callatis este un hotel cu parter si trei etaje si are in total 90 de camere. Camerele duble sunt dotate cu televizor, baie cu dus, pardoseala din gresie, minibar, aer conditionat. Camerele de la etaj au balcon, cele de la parter nu au balcon.


Restaurant: Hotel Callatis Neptun nu are restaurant propriu, insa in vecinatatea lui sunt deschise numeroase terase si restaurante, cu acces facil si cu meniuri diversificate. La cerere, masa se poate servi la restaurantul hotelului Recif.
- Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez la restaurantul hoteului Recif (situat vis a vis).
- Pranzul si cina se pot servi la restaurantul Recif, sub forma de meniu fix. 
- Oaspetii ce aleg pachet cu servicii de masa, beneficiaza de acces gratuit la piscina hotelului Recif. 


Alte info: 
Receptia hotelului este organizata intr-un spatiu generos si atragator in care turistii sunt intimpinati de un personal  competent si amabil. Parcarea existenta este gratuita pentru oaspetii hotelului in limita locurilor disponibile, iar in apropiere exista o parcare pazita, contracost.

Se accepta cazarea cu animale de companie de talie mica, doar in camerele de la parter, contra cost(In perioada 19.07-17.08, accesul animalelor de companie nu este permis). 

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi




Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

2D Resort Spa

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 827.5 Lei/pers

6 % Oferta Speciala
2D RESORT and SPA

2D RESORT and SPA

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 731.5 Lei/pers

26 % Early Booking
Terra

Terra

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 812.5 Lei/pers