schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Delphin Botanik Platinum a fost construit în 2013, inaugurat in 2014 si este format dintr-o cladire principala de sase etaje, impunatoare, ce pune la dispozitia turistilor numeroare camere cu un design modern. Va puteti relaxa cu ajutorul tuturor programelor de entertaiment, a facilitatilor puse la dispozitia dumneavoastra, iar copiii se vor simti si ei rasfatati.
Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Localizare

Hotelul este localizat in zona Okurcalar, la 90 de km de aeroportul din Antalya si la 32 de km de orasul Alanya. 

Facilitati camere

Camerele dispun de balcon, grup sanitar propriu, uscator de par, aer conditionat, tv-satelit, telefon cu linie directa, minibar.

Descriere si facilitati hotel

Hotelul Delphin Botanik Platinum 5* ofera combinatia perfecta de confort si modernitate intr-o locatie excelenta.

Copiii sunt bineveniti aici, beneficiind de toate serviciile si atentia necesare, atat prin amenajarea unei piscina cu tobogane cat si a numeroaselor activitati specifice copiilor, mini club (4-12 ani).

Hotelul dispune de o plaja privata mare si este inconjurat de gradini cu multa verdeata, restaurant principal si restaurante a la carte, baruri, posibilitatea de a practica diverse sporturi, programe entertaiment.

Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurante cu specialitati culinare locale si internationale, bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, centru spa, masaj, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, teren de tenis, teren de volei, sporturi nautice, Umbrele si sezlonguri pentru piscina.

Contra cost: bauturi din import, sporturi acvatice, biliard, bowling, salon de infrumusetare, sala de jocuri, spalatorie/curatatorie, servicii medicale, Camera pentru bagaje,Babysitting, rent a car.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Oferta Speciala
SEALINE SUITE HOTEL

SEALINE SUITE HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 122.5 /pers

GRAND ZAMAN GARDEN HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 212.5 /pers

15 % Oferta Speciala
KLEOPATRA BEACH HOTEL

KLEOPATRA BEACH HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 102 /pers