schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului




Localizare: Situat chiar in zona centrala a Sulinei, in Delta Dunarii, Hotel Delta Est Sulina iti ofera posibilitatea de a avea sejurul perfect! 

Dotari generale: Hotelul Delta Est are WiFi gratuit in toate zonele sale, un restaurant, un bar si o gradina. Acest hotel de 3 stele pune la dispozitie serviciu de concierge si birou de turism. Hotelul are receptie deschisa nonstop, terasa si vedere la oras.

Descriere camere: 

Hotelul include 20 de camere renovate recent in 2019, si amenjate modern. Spatioase, vei beneficia de confort si curatenie, indiferent de tipul camerei ales (camere duble, camere de familie sau apartamente). Toate camerele beneficiaza de acces la internet gratuit, deci vei putea naviga pe internet indiferent de moment.

Camerele duble matrimoniale de la Delta Est Hotel iti ofera tot confortul dorit, pentru ca tu sa petreci zile relaxante alaturi de familie sau prieteni. Pentru design-ul si decorarea acestora, s-au folosit materiale calitative, dar si mobilier modern, care sa te faca sa te simti aca acasaa in propria vacanta. Camerele sunt dotate cu balcon, de unde poti admira privelistea din Delta Dunarii. Astfel, te poti bucura de vedere la rau sau vedere la oras.

Apartamentul cu 2 camere este alegerea ideala pentru sejururi impreuna cu prietenii tai! Spunem asta deoarece este spatios, perfect pentru 4 persoane. Apartamentul iti ofera tot confortul dorit, pentru ca tu si prietenii tai sa aveti parte de o vacanta relaxanta. Astfel, este dotat cu mobilier modern, incluzand un balcon de unde poti admira vederea la oras. Apartamentul are 80 mp, oferind suficient spatiu pentru petrecerea timpului liber cu cei dragi!

Camera dubla twin iti ofera posibilitatea de a dormi singur, datorita celor 2 paturi individuale. Bucura- te de o vacanta la cele mai inalte standarde in locatia noastra! Alege confortul camerei dubla twin, decorata cu mobilier modern si calitativ. Si in acest caz, vorbim despre o camera cu balcon, de unde poti admira peisajul urban. Iti asiguram confortul maxim, dar si peisaje superbe!

Apartamentul de la Delta Est Hotel iti ofera un dormitor care include un pat dublu mare si un living in care se afla o canapea extensibila. Camera are 53 mp si este ideala pentru 4 persoane. Asadar, se potriveste famiilor sau cuplurilor. Mobilierul este modern, iar decorul camerelor te va face sa te bucuri de relaxare maxima, fara a te incarca cu detalii obositoare. Apartamentul este dotat cu balcon, asa ca poti opta pentru vedere la rau, sau vedere la oras.

Camera de familie este dedicata tuturor familiilor, oferind un pat de o persoana si un pat dublu mare. Camera masoara 31 mp, astfel incat sa-ti ofere spatiul necesar pentru tine si membri familiei tale. Special creata pentru ca tu sa ai o vacanta de neuitat, ai parte de vedere urbana, de la balconul camerei. Pe langa asta, Delta Est Hotel iti pune la dispozitie mobilier modern si toate conditiile necesare pentru ca tu sa te simti ca acasa.

Servicii masa: Hotelul ofera mic dejun continental sau a la carte.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Pluto Sulina - Sulina

Sulina, Jud. Tulcea, Romania

de la 626 Lei/pers

Delta Est Hotel

Sulina, Jud. Tulcea, Romania

de la 943.92 Lei/pers

CASA PESCARILOR - Fosta Casa Sibiana

Sulina, Jud. Tulcea, Romania

de la 687.6 Lei/pers