schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



CONTACT NUMAR TELEFON: 0230 374 690,0230 374 691, ADRESA EMAIL: reservation@hotelcarol.ro; office@hotelcarol.ro Hotel Carol va asteapta in centrul statiunii Vatra Dornei, la numai 150 de metri de partiile de ski, intr-un cadru unic! Arhitectura austro - ungara a hotelului, impreuna cu stilul vintage se imbina cu confortul tehnologiei moderne.


Hotel Carol se afla in vecinatatea Cazinoului Dorna, foarte aproape de gara Vatra Dornei si la aproximativ 50 m de baza de tratament a complexului Calimani-Bradul, la cca. 250 m de partia de schi si la 25 m de renumitul parc cu veverite.

SERVICII MASA
se acorda in unitatea restaurant Carol si Les Amis, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte.


Tratamentul se efectueaza in baza complexului Calimani-Bradul, aflat la cca. 50 m de hotel.


DESCRIERE OFERTETRATAMENT cu trimitere - Demipensiune
Include: cazare cu mic dejun; cina in valoare de 50 Lei/adult sau copil 12-18 ani/zi, 50 Lei/copil 0-12 ani/zi si tratament balnear 2 proceduri/zi/adult de luni pana vineri. Pentru tratamentul balnear, turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cuponul de pensie. Tratamentul se efectueaza la Hotel Bradul, aproximativ 50 m. La receptia hotelului, turistii vor achita taxa hoteliera, stabilita de administratia locala in valoare de 2 Lei/adult/zi, 1 Leu/copil cu varsta peste 6 ani/studenti/pensionari/zi si taxa salvamont in valoare de 2 Lei/adult/sejur.



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Bradul - Vatra Dornei

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

de la 1583 Lei/pers

. Kaban Boutique

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

de la 1044.5 Lei/pers

. Dorna

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

de la 1192.5 Lei/pers