schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Situat in inima orasului Targu Mures, in centrul istoric, Hotelul Concordia isi incanta clientii de peste un deceniu. Emblematic pentru arhitectura neoclasica de la sfarsitul secolului al 19-lea, grandiosul hotel de 4 stele se remarca de la distanta.
Check in-ul se poate efectua cel tarziu pana la ora 22:00, dupa aceasta ora se trimit codurile de access pe whatsapp, fiind necesar numarul de telefon al oaspetelui pentru finalizarea rezervarii.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Imbinand fara cusur atmosfera luxurianta a belle epoque cu evolutia tehnologica a secolului al 21-lea, Hotelul Concordia isi intampina oaspetii cu 34 de camere spatioase si inalte.
Iubitorii de inot se pot bucura de piscina aflata la etajul intai al hotelului. Iar daca doriti mai mult de la zona de spa, puteti sa va destindeti in jacuzzi sau in sauna incalzita cu roci vulcanice.
Doamnele se pot infrumuseta la coaforul aflat la etajul 1.


FACILITATI UNITATE
Animale de companie acceptate
Camera de bagaje
Terasa
Lift
Seif
Spalatorie
Serviciu de calcat imbracaminte
Parcare subterana (contra cost)


DESCRIERE CAMERE
Distribuit pe trei niveluri, portofoliul de camere include 4 apartamente, 19 camere cu pat matrimonial si 11 camere duble cu paturi individuale.
Facilitatile camerelor includ acces pe baza de cartela, Wi-Fi nelimitat gratuit, sistem de ventilatie ajustabil individual, televizor, telefon in camera, seif, minibar, serviciu de curatenie zilnic, asistenta 24/7. Disponibile camere pentru persoane cu dizabilitati.


SERVICII DE MASA
Alegi sa savurezi micul dejun in incinta restaurantului, sau sa-l servesti in intimitatea propriei camere.
Marcheaza momentele importante si speciale la restaurantul Concordia. Corporate sau personal, preparatele servite in ambianta de 4 stele iti personalizeaza evenimentul cum doresti.
Ofera-ti o clipa de relaxare la barul cochet al hotelului. Muzica ambientala, un ceai parfumat si o prajitura rafinata sunt reteta desavarsita pentru o seara linistita, departe de vacarmul vietii cotidiene, dar suficient de aproape de epicentrul distractiei.


FACILITATI EVENIMENTE
Situata la etajul 2 al hotelului, sala de conferinte a fost conceputa pentru a gazdui intalniri corporate, seminarii, lansari de produs, workshop-uri sau alte evenimente dedicate unui public mai restrans. Cu o capacitate de 60 de persoane, sala de conferinte dispune de un aranjament versatil, fiind adaptabila oricarui tip de eveniment. Printre dotari se numara: videoproiector, ecran de proiectie, microfon, flipchart, markere, acces wi-fi nelimitat, precum si asistenta personalizata pe intreaga durata a evenimentului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Continental Forum Tirgu Mures

Targu Mures, Jud. Mures, Romania

de la 683.5 Lei/pers

. Emerald

Targu Mures, Jud. Mures, Romania

de la 433.5 Lei/pers

PENSIUNEA MURESUL

Targu Mures, Jud. Mures, Romania

de la 616.49 Lei/pers