schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Hotel Iza este combinatia perfecta intre lux si confort, oferind oaspetilor intimitate, liniste si rafinament. In ciuda faptului ca ansamblul Iza se incadreaza in lantul hotelurilor de 3 stele, designul si serviciile pe care le ofera oaspetilor se ridica la standarde de inalta calitate. Pe langa infrastructura ultramoderna atat a spatiilor de cazare cat si a zonelor destinate relaxarii, este garantata o experienta unica datorata ospitalitatii care nu lipseste niciodata.
Hotel Iza este destinatia ideala atat pentru vacante impreuna cu familia, dar si pentru intalniri de afaceri, evenimente private sau corporate, team building-uri si conferinte.


FACILITATI UNITATE
Hotel Iza ofera cazare cu restaurant, parcare privata gratuita, bar si gradina. Exista diverse facilitati, inclusiv receptie deschisa non-stop, serviciu de concierge si WiFi gratuit in intreaga proprietate.


DESCRIERE CAMERE
Hotel Iza iti pune la dispozitie o varietate de camere spatioase, decorate cu bun-gust si eleganta, pentru a iti oferi confortul pe care il meriti. Fie ca esti intr-o escapada privata sau impreuna cu echipa, vei gasi optiunea perfecta pentru satisfacerea nevoilor tale.


Camera dubla Deluxe Mansarda cu balcon
Camera dispune de un pat matrimonial de 160 cm, un hol, o baie si iesire pe terasa cu vedere catre sala de evenimente. Toate camerele au: aer conditionat, TV LCD 42 inch, internet wireless (WIFI), minibar, seif, uscator de par, telefon, minibar, articole de toaleta gratuite, oglinda, garderoba, noptiera, fotoliu si masuta.


Camera Dubla Exclusive Queen cu balcon
Camera dispune de un pat matrimonial de 180 cm, un hol, o baie si iesire pe balcon. Toate camerele au: aer conditionat, TV LCD 42 inch, internet wireless (WIFI), minibar, seif, uscator de par, telefon, minibar, articole de toaleta gratuite, oglinda, garderoba, noptiera, fotoliu si masuta.


Camera Dubla Exclusive Queen cu terasa
Camera dispune de un pat matrimonial de 160 cm, un hol, o baie si iesire pe terasa. Toate camerele au: aer conditionat, TV LCD 42 inch, internet wireless (WIFI), minibar, seif, uscator de par, telefon, minibar, articole de toaleta gratuite, oglinda, garderoba, noptiera, fotoliu si masuta.


Camera twin Exclusive cu balcon
Camera dispune de doua paturi single care se pot uni intr-un pat matrimonial de 180 cm, un hol, o baie si iesire pe balcon. Toate camerele au: aer conditionat, TV LCD 42 inch, internet wireless (WIFI), minibar, seif, uscator de par, telefon, minibar, articole de toaleta gratuite, oglinda, garderoba, noptiera, fotoliu si masuta.


Apartament Exclusive
Apartamentul poate acomoda 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii si dispune de o camera cu un pat matrimonial de 180 cm, un coridor privat, o baie, doua balcoane si living cu canapea extensibila. Toate apartamentele au: aer conditionat, TV LCD 42 inch, TV LCD 50 inch, internet wireless (WIFI), minibar, seif, uscator de par, telefon, minibar, articole de toaleta gratuite, oglinda, garderoba, noptiera, fotoliu si masuta.


Apartament Exclusive cu terasa
Apartamentul poate acomoda 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii si dispune de o camera cu un pat matrimonial de 180 cm, un coridor privat, o baie, terasa si living cu canapea extensibila. Toate apartamentele au: aer conditionat, TV LCD 42 inch, TV LCD 50 inch, internet wireless (WIFI), minibar, seif, uscator de par, telefon, minibar, articole de toaleta gratuite, oglinda, garderoba, noptiera, fotoliu si masuta.


LOCALIZARE
Hotel Iza este situat in inima orasului Sighetu Marmatiei.


POLITICI
Check-in: incepand cu ora 15:00
Check-out: pana la ora 12:00
Animalele de companie nu sunt acceptate.


SERVICII DE MASA
Hotel Iza are un restaurant modern cu un meniu sofisticat, ridicandu-se la nivelul celor mai exigente standarde.




FACILITATI EVENIMENTE
Hotel Iza are o sala speciala pentru evenimente. Fie ca este vorba de evenimente private sau corporate, echipa de specialisti a hotelului este pregatita sa te ajute in orice situatie, asigurandu-se ca ai parte de luxul pe care il meriti.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

. Gradina Morii

Sighetu Marmatiei, Jud. Maramures, Romania

de la 729 Lei/pers

MOTEL BUTI

Sighetu Marmatiei, Jud. Maramures, Romania

de la 629.275 Lei/pers

Camves Inn

Sighetu Marmatiei, Jud. Maramures, Romania

de la 584.535 Lei/pers