schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Happy Home Onix Blue
Va prezentam un apartament situat in Mamaia Nord, in una din cele mai bune zone avand acces la plaja si la cateva puncte de interes ale statiunii. Este o locatie perfecta pentru a va putea relaxa si a petrece timp cu familia sau cu prietenii.
Fiind compus din 2 camere, Happy Home Onix Blue are capacitatea de gazduire a 4 persoane fiind dotata cu un pat matrimonial si o canapea extensibila in living.
Apartamentul este foarte spatios si este amplasat intr-o cladire noua si care beneficiaza de un interior placut si relaxant pentru a spori confortul turistilor.
Proprietatea este dotata cu aer conditionat, smart TV avand o gama variata de posturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi, cat si electrocasnice de calitate incluzand si masina de spalat rufe.
Se inchiriaza pe minim 3 nopti!
  • Distanta pana la plaja : 50 m
  • 2 camere (dormitor + living) - 62 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copii
  •  Mamaia Nord, strada D 25 nr. 8, Bl B5, et. parter, ap. 2, complex Onix Blue
  • Complexul Alezzi dispune de 1 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) 
Mavi Apartment Onix Blue
  • Amplasat in ceea ce poate fi caracterizat cu usurinta ca unul dintre cele mai frumoase complexe din Mamaia Nord, Mavi Apartment Onix Blue, beneficiaza de locatia perfecta de a va bucura atat de un sejur seren alaturi de familie, dar si de distractie cu prietenii in cluburile renumite din zona.
    Apartamentul recent renovat este format din doua camere decorate cu mult bun gust cu accente albastre marine in ton cu locatia oferita. Acestea accentuand imbinarea placutului cu cea a utilului prin dotarile de ultima generatie de care beneficiaza oaspetii in bucataria complet mobilata, in baia moderna si in tot restul proprietatii.(tv-uri smart, cafetiera, cuptor cu microunde, aragaz, uscator de par)
    Proprietatea beneficiaza de un pat matrimonial si o canapea extensibila acomodand cu usurinta 4 adulti carora li se faciliteaza de asemenea un loc cochet de luat masa si o terasa cu vedere laterala a minunatei mari cu nisipurile sale fierbinti. Complexul are un minunat parc interior, cu deschidere direct la mare care cu usurinta face ca Mavi Apartment Onix Blue sa fie acel loc special unde te poti simti ca acasa, departe de casa.
    Distanta pana la plaja : 50 m
    Locuri de cazare : 4+1 copil
    Parcare gratuita
    Paza 24/7
    Bar & restaurant
    Parc interior
    Adresa : Strada D25, nr 8, Onix Blue, Navodari
Studio Selena Onix Blue
  • Va prezentam o garsoniera situata in Mamaia Nord, in una din cele mai bune zone avand acces la plaja si la cateva puncte de interes ale statiunii. Este o locatie perfecta pentru a va putea relaxa si a petrece timp cu familia sau cu prietenii.
    Fiind compus din 1 camere cu acces la balcon, Studioul Selena Onix are capacitatea de gazduire a 3 persoane fiind dotata cu un pat matrimonial si o canapea extensibila in living.
    Studioul este foarte spatios si este amplasat intr-o cladire noua si care beneficiaza de un interior placut si relaxant pentru a spori confortul turistilor.
    Proprietatea este dotata cu aer conditionat, smart TV avand o gama variata de posturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi, cat si  electrocasnice de calitate incluzand si masina de spalat rufe.
  • Distanta pana la plaja  : 50 m
  • 1 camere  - 36,50 mp
  • Locuri de cazare : 3 + 1 copii
  •  Mamaia Nord, strada D 25 , Bl B 4, et. 4,complex Onix Blue
  • Loc de parcare in afara complexului

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ALEZZI BEACH RESORT

Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 836.5 Lei/pers

Apartamente 1 Tomis Villa

Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 935.5 Lei/pers

Apartamente Promenada

Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 1100 Lei/pers