schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Pensiunea Danubiu se afla in Delta Dunarii pe malul lacului Murighiol.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Locatia pune la dispozitia turistilor un restaurant cu terasa si foisoare, piscine, zona de plaja si relaxare, sala de conferinte, sala de fitness, zona de divertisment, loc de joaca pentru copii.
FACILITATI UNITATE
In spatele pensiunii se afla zona de plaja si relaxare cu sezlonguri si umbrele amplasate in jurul piscinei semiolimpice de 300 mp cu apa incalzita, ce dispune de bar si sezlonguri in apa, plus un jacuzzi de relaxare cu sezlonguri si canapele cu hidromasaj si o piscina pentru copii dotata cu umbrela si tobogan cu apa, langa care este amenajat un spatiu de joaca destinat copiilor.
Pe malul Ghiolului Porculet se afla padocuri pentru pescuit si relaxare, un foisor din lemn cu instalatie de sunet si lumini pentru organizarea de petreceri si un foisor cu zona de barbeque cu gratar, rotisor, plita si cuptor de pizza pe lemne.
Pentru petrecerea timpului liber turistii au la dispozitie sala de fitness si un salon de relaxare si divertisment, dotat cu masa de tenis, masa de biliard, masa de poker, echipamente de darts si alte jocuri precum carti de joc, table, sah.
La parterul pensiunii, langa restaurant si terasa dinspre zona de agrement este amenajat un spatiu de joaca pentru copii cu o terasa acoperita.
In plus, se ofera si servicii de agrement precum pescuitul sportiv, inchirieri de ATV-uri si biciclete, inchirieri de caiace, canoe, hidrobiciclete sau barci cu motor/ rame pentru plimbari pe Lacul Murighiol aflat in fata pensiunii, acolo unde este amenajat un mini port pentru ambarcatiuni si doua diguri cu padocuri din lemn de pe care se poate pescui in voie si fara taxe.
DESCRIERE CAMERE
Camerele Duble Premium dispun de balcon si au vedere la lac, fiind ideale pentru vacantele de familie.
Camerele Duble de la mansarda nu dispun de balcon, dar ofera vedere spre lac.
Apartamentul este compus din doua dormitoare cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, balconul cu vedere spre Lacul Murighiol intregind acest tip de camera.
Suita cu vedere la lac si piscina este compusa dintr-un dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, dar nu are balcon.
Camerele spaioase, moderne, dotate cu televizor, aer conditionat, minibar, dispun de baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de par ofera o vedere excelenta asupra lacurilor din jur, indiferent de pozitia din pensiune.
LOCALIZARE
Pensiunea se afla pe malul lacului Murighiol la o distanta de aproximativ 800 m de marginea satului Murighiol si la 38 km de municipiul Tulcea, iar accesul rutier se face usor pe un drum asfaltat.
ATRACTII TURISTICE
Cetatea Halmyris, Manastirea Halmyris, Lacul Murighiol.
SERVICII DE MASA
Mesele se servesc in restaurantul propriu care are o capacitate de 75 de locuri in interior, in timp ce terasele exterioare au 150 de locuri.
FACILITATI COPII
Piscina pentru copii cu umbrela si tobogan cu apa, loc de joaca acoperit.
FACILITATI EVENIMENTE
Pensiunea ofera o sala de conferinte cu o capacitate de 75 locuri.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Pensiunea Danubiu

Murighiol, Jud. Tulcea, Romania

de la 865.26 Lei/pers

PENSIUNEA RIO DIVINO

Murighiol, Jud. Tulcea, Romania

de la 1093.2 Lei/pers

Peninsula Resort

Murighiol, Jud. Tulcea, Romania

de la 724.19 Lei/pers