schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Familii si copii
Localizare:Amplasat pe malul drept al Bratului Chilia din Delta Dunarii a cea mai bine conservata Delta din Europa si un important centru din Patrimoniul Mondial UNESCO a in imediata vecinatate a Rezervatiei Naturale Rosca Buhaiova ce gazduieste cea mai spectaculoasa colonie de pelicani salbatici de pe continent,este accesibil atat pe apa, cat si pe uscat.
Oaspetii se pot relaxa pe terasa la soare sau la bar si pot folosi facilitatile de gratar. Printre alte facilitati oferite se numara un loc de joaca pentru copii, un lounge si un magazin de cadouri.

Dotari camere :LIMANUL Resort ofera 24 locuri in 12 camere duble twin/matrinoniale.Camerele dotate cu mobilier din lemn, au grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, safe, televizor, acces gratuit la internet. Toate camerele au balcon propriu.

Restaurant:  
Exista meniul zilei, gatit proaspat si traditional in functie de pestele si legumele proaspete de sezon. 
Servim doua mese principale pe perioada zilei: micul dejun bogat si variat de la 08-11.00 si masa principala a zilei in intervalul 16.00-21.00 in care avem ciorbe,fel principal si desert.
Pe parcursul intregii zile avem a la carte platouri: pescaresc/romanesc/ovo-lacto-vegetarian, dar si alte mise-en-bouche.
Apa potabila este la discretie pe tot parcursul zilei.
La cerere, meniul pe baza de peste poate fi inlocuit cu meniu vegetarian sau pe baza de carne daca suntem anuntati in avans.
 
Facilitati: Complexul are urmatoarele facilitati precum baie cu cada sau dus, bar, birou de lucru, calcatorie, incalzire centrala, parcare, pardoseala cu mocheta, restaurant, seif, terasa si internet wi-fi, uscator de par, halate si papuci de baie.
Camerele de la Limanul Resort au teras, TV cu ecran plat si baie cu dus si articole de toaleta gratuite. De asemenea, acestea au vedere la piscina.
Complexul are o echipa de divertisment si organizeaza seara programe de divertisment. Oaspetii se pot relaxa pe terasa la soare sau la bar si pot folosi facilitatile de gratar.

Transport:
Cu masina: se face transferul cu bacul din Portul Tulcea pana in localitatea Tudor Vladimirescu (din ora in ora, ultimul bac traverseaza la ora 19.00), apoi se continua pe DC1 aprox. 70 km pana in Chilia Veche. Accesul se face pe dig de piatra batuta.  Drumul este pitoresc, dar ajungeti la noi cu un usor vibro-masaj :-))). Nu este asfalt.
Cu barca rapida: durata transfer 1h. Plecari din Tulcea la 16.00, cost bilet acc 90 lei/pers. Rezervari la TRC Trans la 0755.648.937
Cu barca rapida: transfer privat la ore stabilite impreuna cu partenerii nostri: Cristi Cacencu 0744.483.626
Cu transportul naval public (vapoare si/sau catamarane) poate fi consultat pe www.navromdelta.ro (se urmareste ruta Tulcea-Periprava). 


Excursii optionale: Trasee cu durata de mars de 3h si grup de min. 6 pers (excursie in Delta Dunarii prin ghioluri si lacuri pentru bird watching, traseu Manastirea Stipoc (singura manastire situata in Delta Dunarii) - Mila 23).

Excursie de jumatate de zi si grup de min 6 persoane pentru vizitarea Padurii Letea 
Excursie de 1 zi pentru grup de min 8 persoane la Sulina a cost 230 lei/pers

Excursii de pescuit in Delta Dunarii pot fi organizate la cerere.

Animalele de companie sunt acceptate.

NU ESTE PERMISA INTRODUCEREA PRODUSELOR ALIMENTARE SI BAUTURILOR IN INCINTA PENSIUNII
 
Ziua hoteliera incepe la orele 15,00 si se incheie la orele 11,00.




Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Complex Cormoran -Uzlina

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 1314.5 Lei/pers

Sunrise-Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 1174 Lei/pers

Green Village-Sfantu Gheorghe - Tulcea

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 697.5 Lei/pers