schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotel Siret Saturn este situat in zona de nord a statiunii, la aproximativ 135 de metri de plaja

Descriere: Hotel Siret Saturn a fost renovat recent si reclasificat la 3 stele. Acesta va pune la dispozitie camere cu mobilier nou, TV, aer conditionat, minibar, wireless internet si baie proprie. Mesele pot fi servite in restaurantul hotelului, iar pentru relaxare si petrecerea timpului liber turistii au la dispozitie barul din incinta hotelului. In vecinatate hotelului Siret se afla Aqua Park Balada, un parc acvatic cu piscine pentru adulti si copii, sezlonguri, umbrele, bar si terasa.
Parcarea din jurul hotelului este contracost, in functie de disponibilitate.

Camere: Camerele duble la parter dispun de aer conditionat, minibar, wi fi, televizor cu televiziune prin cablu, baie proprie cu dus. Camerele nu au balcon.
Camerele duble la etaj dispun de aer conditionat, minibar, wi fi, televizor cu televiziune prin cablu, baie proprie cu dus. Camerele sunt dotate cu balcon.
In toate camerele exista paturi twin care se unesc. 

Restaurant: Servicii de masa: se acorda in restaurantul Siret, mic dejun - bufet suedez (se va servi la farfurie daca numarul oaspetilor e mai mic de 40 de oaspeti), pranz si cina sub forma de variante de meniu.
Servicii de masa:
-  mic dejun - bufet suedez in perioada 28.06 - 31.08 si a la carte (fisa cont de 80 de lei/camera/zi) in perioada 21.06 - 27.06 si 01.09 - 03.09.

- pranzul se serveste sub forma de meniu fix. 

Facilitati: - turistii vor beneficia de 50% discount la sezlonguri pe plaja Banana Beach si 50% discount pentru acces la Paradis Land - parc aventura din Neptun (50% reducere la inchiriere echipament copil/adult, numai pentru jocurile prin copaci).

Servicii cu plata: parcare cu plata - 25 lei/zi.

Accesul cu animale: Nu este permisa cazarea cu animale de companie.

Atractii in zona: In vecinatatea hotelului ,,Siret se afla Aqua Park Balada, un parc acvatic cu piscine pentru adulti si copii, sezlonguri, umbrele, bar si terasa

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

3 % Oferta Speciala
Saturn

Saturn

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1030.5 Lei/pers

BALADA

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1485 Lei/pers

Complex Hotelier Balneo Spa Sirena

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 357.5 Lei/pers