Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Hotelul la plajă se află in Altinkum chiar pe malul mării, in centrul localității Altinkum și la atracțiile turistice se ajunge in aproximativ 1 km. Turiștii pot ajunge la locuri de ieșit in oraș precum cluburi de noapte, baruri și restaurante in cam 1 km, la magazine in cam 1 km, iar mijloacele de transport public se află la in jur de 1 km. Pană la aeroportul Bodrum - Milas - Mugla (BJV) sunt aproximativ 80 de km.

Dotări

Pe langă 256 de vile/case, această unitate spațioasă cuprinde și un complex de locuit cu lifturi, ce conține o clădire principală de 2 etaje și o clădire auxiliară. Clienții sunt așteptați de 366 de camere, 4 Suite Junior și 2 suite. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, in așa fel incat turiștii pot apela in mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o garderobă, un seif și un schimb valutar. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Un supermarket și un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Satul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Datorită unui frigider, unui minifrigider, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul, combina muzicală și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni in mod activ in zona cu piscine cu 2 piscine in aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. In plus, există o zonă cu apă de mică adancime pentru copii. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor in cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Sunt disponibile o terasă insorită, șezlonguri și umbrele. Complexul oferă un program cuprinzător de sport in aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei și baschet. Clienților complexului li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care iahting și aqua-fitness, precum și contra cost schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, catamaran și scufundări subacvatice. Satul de vacanță oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare propune diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un hamam, un salon de infrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o baie de aburi și terapii prin masaj. In timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune inalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. La micul dejun, pranz sau cină clienții se servesc de la bufetul delicios sau comandă un meniu fix la cină. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Buyuk Anadolu Didim Resort

Didim, Turcia

de la 939 /pers

Garden Of Sun Hotel

Didim, Turcia

de la 629 /pers

Six Senses Kaplankaya

Didim, Turcia

de la 2199 /pers