Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat la 150 km de aeroportul Milas din Bodrum, 90 km de aeroportul Dalaman, 3 km de centrul statiunii Marmaris si 5 km de Icmeler.  

Hotelul are o capacitate de 224 de camere

Camera standard room land view: are o suprafata de 25 m2, dotata cu 1 pat dublu sau cu 2 paturi, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat si incalzire individuale, TV plasma, uscator de par, minibar (doar la sosire apa plata si apa minerala), pardoseala cu parchet laminat, seif (contra cost), balcon cu vedere la gradina sau imprejurimi, key card, optimizator de energie.  

Camera standard room sea side: are o suprafata de 25 m2, dotata cu 1 pat dublu sau cu 2 paturi, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat si incalzire individuale, TV plasma, uscator de par, minibar (doar la sosire apa plata si apa minerala), pardoseala cu parchet laminat, seif (contra cost), balcon cu vedere laterala la mare, key card, optimizator de energie.  

Camera standard room direct sea view: are o suprafata de 25 m2, dotata cu 1 pat dublu sau cu 2 paturi, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat si incalzire individuale, TV plasma, uscator de par, minibar (doar la sosire apa plata si apa minerala), pardoseala cu parchet laminat, seif (contra cost), balcon cu vedere directa la mare, key card, optimizator de energie.  

All Inclusive

Fara plata: baie turceasca, sauna, centrul fitness (09:00-19;00), internet wirless (lobby), .    

Cu plata: bauturile alcolice de import, bauturile imbuteliate, fresh-ul de fructe, inghetata, centrul SPA, biliard, masaj, coafor, inchiriere de masini, spalatorie, doctor, minimarket, sporturi nautice, sala de conferinta si echipamentul aferent (retroproiector, microfon, DVD-VCD, sonorizare), telefon, seif la receptie (2 euro/ zi). Pierderea cardului pentru seif se plateste 10 euro), baby sitting, internet cafe, fotografii, room service (11:00-07:00), jacuzzi. 

Nu sunt acceptate animalele de companie.

Hotelul este situat pe plaja privata cu nisip si pietricele. Prosoape de plaja se primesc pe baza unui card. Perderea cardului inseamna plata a 10 euro, sezlonguri, saltele si umbrelute gratis.

2 piscine exterioare- 1 pentru adulti si una pentru copii.

2 piscine interioare- 1 pentru adulti si una pentru copii.

Programe de animatie pe tot parcursul zilei si serii, gimnastica, step, aerobic, straching, tenis de masa, mini club

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Ideal Piccolo Hotel - Adults only

Marmaris, Turcia

de la 689 /pers

Ideal Prime Beach

Marmaris, Turcia

de la 889 /pers

Kaya Maris Hotel

Marmaris, Turcia

de la 639 /pers