Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat chiar pe malul Mării Mediterane și avand o zonă de plajă privată, acest hotel oferă o piscină in aer liber cu șezlonguri, precum și vedere panoramică la golf. Este disponibil WiFi gratuit in toate zonele.

Toate camerele de la The Beachfront Hotel oferă balcon cu vedere la mare. De asemenea, fiecare cameră are aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și seif ca dotări standard. Baia privată include articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Restaurantele servesc micul dejun, pranzul și cina sub formă de bufet, atat in sală, cat și in aer liber. Snack barul și barul de pe plajă oferă mancăruri și băuturi revigorante.

Oaspeții pot juca tenis de masă și se pot relaxa pe plajă, unde au la dispoziție perne, umbrele de soare și șezlonguri gratuite. Recepția este deschisă non-stop și sunt disponibile servicii de spălătorie și de schimb valutar. De asemenea, oaspeții pot inchiria autoturisme și biciclete.

Aeroportul din Dalaman este la 90 km de The Beachfront Hotel. La cerere și la un cost suplimentar poate fi asigurat un serviciu de transfer.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Ideal Piccolo Hotel - Adults only

Marmaris, Turcia

de la 689 /pers

Ideal Prime Beach

Marmaris, Turcia

de la 889 /pers

Kaya Maris Hotel

Marmaris, Turcia

de la 639 /pers