Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Sentido Orka Lotus Beach se intinde pe o suprafata de 60.000 mp si este localizat pe plaja, la 150 km de Bodrum, 2 km de centrul Icmeler si 6 km de centrul Marmaris.

 

Hotelul dispune de 441 camere confortabile ,dotate cu facilitati de 5*. Curatenie in camere se face zilnic,lenjeria se schimba de 3 ori/saptamana, prosoapele de 5 ori/saptamana.

Standard room garden view(26-28mp) camerele sunt dotate cu TV satelit, telefon, seif, Wi-Fi, aer condiționat, mini-bar, veioza, uscător de păr, baie cu duș, oglindă machiaj, parchet,balcon sau terasă cu vedere la grădină. Minibarul este umplut zilnic cu băuturi răcoritoare și bere.

Standard room sea view(26-28mp) camerele sunt dotate cu TV satelit, telefon, seif, Wi-Fi, aer condiționat, mini-bar, veioza, uscător de păr, baie cu duș, oglindă machiaj,parchet, balcon sau terasă cu vedere la mare. Minibarul este umplut zilnic cu băuturi răcoritoare și bere.

Family  room sea view(40-55mp) – sunt camere spatioase camerele sunt dotate cu TV satelit, telefon, seif, Wi-Fi, aer condiționat, mini-bar, veioza, uscător de păr, baie cu duș, oglindă machiaj,parchet balcon sau terasă cu vedere la grădină. Minibarul este umplut zilnic cu băuturi răcoritoare și bere.

 

Servicii – Ultra All Inclusive 

Fara plata:

Restaurant-se servesc in regim de bufet suedez mic dejun,mic dejun tarziu, pranz, cina ;inghetata la anumite ore,lobby bar(24 h), cafea si prajituri (24 h),wi fi,7 baruri,snack bar, salon tv, librarie, sala de conferinte.

Restaurante a la carte ( Asiatic si Italian)- cu rezervare in prealabil,gratuite .

Cu plata :

Restaurante a la carte steak si pescaresc,servicii curatatorie&spalatorie,salon de infrumusetare,telefon&fax,magazine,room service,babby sitter, bauturi de lux.

Hotelul se afla pe plaja ;are 4 piscine exterioare, o piscina interioara,3 piscine pentru copii,5 tobogane.

Cu plata :sporturi motorizate,lectii de tenis,pavilioane pe plaja,masaj,jacuzzi, terapie thalasso,biliard,dart,internet cafe,echipament tenis.

 
 Fara plata :miniclub,mini disco,fitness,basket, loc de joaca pentru copii,baie turceasca, sauna, programe de animatie, teren de tenis,prosoape,umbrele,sezlonguri. 

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Ideal Piccolo Hotel - Adults only

Marmaris, Turcia

de la 689 /pers

Ideal Prime Beach

Marmaris, Turcia

de la 889 /pers

Kaya Maris Hotel

Marmaris, Turcia

de la 639 /pers