Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel se află chiar pe plajă, într-o zonă centrală în Turgutreis.

Dotări

Hotelul cu un lift dispune de 84 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de windsurfing și scufundări subacvatice. La hotelul cu o sală de fitness, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam și terapii prin masaj. Echipa de animatori a locului de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Kadikale Resort and Spa

Bodrum, Turcia

de la 809 /pers

Natur Garden Hotel

Bodrum, Turcia

de la 549 /pers

Sundance Resort

Bodrum, Turcia

de la 919 /pers