Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Maxeria Blue Didyma - Ultra All Inclusive se află in Didim, la 20 km de Piața Delfin și oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină in aer liber sezonieră și un centru de fitness. Există diverse facilități, printre care un bar, un lounge comun și o grădină. Hotelul are o piscină interioară, un hamam, divertisment de seară și o recepție cu program non-stop.

Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu duș, halate de baie și papuci. Camerele de la Maxeria Blue Didyma - Ultra All sunt prevăzute cu lenjerie de pat și prosoape.

La cazare se poate lua in fiecare dimineață un mic dejun continental.

Maxeria Blue Didyma - Ultra All Inclusive asigură cazare de 5 stele, cu un centru spa și un loc de joacă pentru copii. La hotel puteți să jucați biliard, tenis de masă și darts și să utilizați serviciul de inchirieri auto.

Portul de agrement Didim este la 22 km de Maxeria Blue Didyma - Ultra All, iar orașul Milet se află la 27 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 30 km de cazare, iar proprietatea furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Buyuk Anadolu Didim Resort

Didim, Turcia

de la 909 /pers

Garden Of Sun Hotel

Didim, Turcia

de la 619 /pers

Six Senses Kaplankaya

Didim, Turcia

de la 2019 /pers