Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 40 de metri de plajă, Hotelul Gladiola Star se află in centrul statiunii Nisipurile de Aur si are 2 baruri si un restaurant. Există un centru de frumusete, o zonă de wellness si o piscină in aer liber, cu o zonă pentru copii.

Fiecare cameră are balcon propriu cu mobilier de grădină. De asemenea, are o zonă de relaxare cu o canapea, aer conditionat si TV prin cablu. Băile oferă cadă, articole de toaletă si uscător de păr.

Restaurantul tip bufet al hotelului serveste mancăruri internationale. De asemenea, la barul de la piscină puteti savura gustări si inghetată.

Zona de wellness include saună si o sală de gimnastică, la un cost suplimentar. De asemenea, la cerere este disponibil un serviciu de masaj, iar la hotel există un medic de gardă nonstop.

Centrul orasului Varna este la 16 km de hotel. Cea mai apropiată statie de autobuz se află la doar 400 de metri.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta