Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



NOU! Umbrelele si sezlongurile de pe plaja sunt incluse in pret.

Localizare: Hotelul Sofia este situat la 150 m de malul marii si la 250 m de centrul statiunii.
Informatii hotel: restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, sky bar, irish pub, style pub, seif pentru pastrarea valorilor (contra cost), casa de schimb valutar, serviciu curatatorie.
Servicii masa: All Inclusive (mic dejun, pranz si cina - bufet; dupa amiaza snakcsuri si inghetata; bauturile locale alcoolice si non alcoolice se servesc intre orele 10.30 - 22.30)
Servicii cazare: camerele duble sunt cu vedere la parc sau la mare. Toate  camerele au: telefon, TV satelit, radio, minibar, aer conditionat si balcon.
Facilitati copii: sectiune pentru copii la piscina exterioara, patuturi pentru bebelusi, scaune pentru bebelusi la restaurant, loc de joaca, miniclub, program animatie.
Sport si activitati:
Gratuit: piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness in aer liber la piscina, tenis de masa, biliard, darts, volei pe plaja.
Contra cost: masaj.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare: contra cost ,in limita locurilor disponibile.
Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 2 copii.


Facilitati hotel

Dispune de birou de schimb valutar, restaurant, Irish pub, lobby bar, snack bar, bar la piscina, piscina cu sectiune pentru copii, umbrelute, sezlonguri, terasa, fitness, masaj, billiard, teren de minigolf (contra cost), magazin de suveniruri, seif (contra cost).

Localizare

Hotelul Sofia este un luxos hotel construit in 2002 si situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 100 m de plaja.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase, confortabile, modern mobilate si dotate cu aer conditionat, televizor cu satelit, mini bar (contra cost), telefon direct, uscator de par, balcon.

• 50% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRABELLE

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 240 /pers

13 % Early Booking
KRISTAL

KRISTAL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 214 /pers

10 % Early Booking
SLAVEY

SLAVEY

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 254.5 /pers